Harry Potter's special word
Menü
 
Top Affilates
 
Elite Affilates

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Harry Potter Rajongói Oldal

 

 
Testvéroldalak

 
Hányan voltatok itt...
Indulás: 2006-07-03
 
Buttonok

 
Link me!

 A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

 
Design
 
Chat

 

 
Harry Potter és a Főnix Rendje
Harry Potter 15 éves lett, és a nyarat szokás szerint a Privet Drive 4. szám alatt kell töltenie. Azonban a Magnolia közben olyan esemény történik, ami ismét bajba sodorja Harryt, amiért később bíróság előtt kell felelnie. Mégpedig az, hogy megtámadja őket 2 dementor (Harryt és unokatesóját, Dudleyt.)Harry megidéz egy patrónust, és ezzel sikerül elérnie , hogy a dementorok visszamenjenek Azkabanba. További problémák elkerülése végett egy mentőcsapat kimenti Harryt a Privet Drive-ról. A nyár végét barátaival, Ronnal és Hermionéval tölti egy sötét és elvarázsolt házban, ahol már többen is szervezkednek Voldemort ellen, és kiderül, ki kinek a rokona. Ez utóbbi ház a Black cslád háza, amit jelenleg Sirius Black birtokol.

A fegyelmi tárgyalásra a Mágiaügyi Minisztériumban kerül sor, ahol az egész Winzentgammot tárgyalja Harry ügyét. A kihallgatók Cornelius Osvald Caramel, Amelina Bones. Továbbá ott van még jegyzőként Percy Weasley, valamint Dolores Jane Umbridge, a miniszteri hivatal államtitkára, majd később a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola tanára, főinspektora, és végül igazgatója. A védelem tanúja Albus Percywal Wulfric Brian Dumledore, akinek megjelenése nagy reményt kelt Harry szívében. Tanúként a "bolond" Mrs. Figget hozza, aki látta a ementorokat, ugyanis Caramel elképzelhetetlennek tartja, hogy a dementorok Azkabanon kívül tartózkodjanak. Caramel végső elkeseredésében felhozza Harry régi kihágásait, mint hogy felpuffasztotta a nagynénjét, iskolán kívül varázsolt egyszer, valamint hogy kényszeresen áthág minden szabályt az iskolában is, azionban Dumbledore mindennek ellent tud mondani, míg végül Harryt felmentik minden vád alól.

A nyár azonban véget ér, és kezdődik az iskola. Az iskolába új Sötét Varázslatok Kivédése tanár érkezik, akit egy emberként utál az egész iskola, kivéve a Mardekárosokat.

Hermionén kívül mindenki most döbben rá, hogy most lesznek az RBF- (Rendes Bűbájos Fokozat-) vizsgák. Új játékosokat választanak a kviddicscsapatokba. Az iskolában egymás után jelennek meg az újabb és újabb oktatási rendeletek, melyek felbolygatják az egész iskola életét.

Harryvel különös dolgok történnek, amelyet senki sem vesz elég komolyan, addig, amíg baj nem történik. Azonban ezek után Harry nem veszi komolyan a bajok megelőzését. Az iskolában pedig folytatódnak az egyre érdekesebb események. Az ötödikeseknek pályaválasztási tanácsadáson kell részt venniük. Miközben Harryék már azt sem tudják, hogy mit és mennyit tanuljanak, Hagrid is megbízza őket egy feladattal, amire túl gyorsan mondanak igent. Elkezdődnek az RBF-vizsgák.

Ezután felgyorsulnak az események. Harry folytán bajba kerülnek a barátai és több más ember. Miután sikerült az előző csapdából kiszabadulniuk, rögtön beleesnek egy sokkal nagyobba, ahol már az életük a tét. Néhány felnőtt segítségével sikerül kiszabadulniuk, azonban ez már sajnos Sirius életbe kerül, amit Harry nem tud megbocsátani magának. Harry megtudja, hogy miért akarta megölni kiskorában Voldemort, és miért kell visszamennie a Privet Drive 4. szám alá.

 
Lépj be
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Idő
 
A naptár
2018. December
HKSCPSV
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Már csak...

Visszaszámláló 2010-ig!!!Csak hónap, nap, óra, perc és másodperc van hátra 2010-ig!!!

 
NyilatkozatTilos az oldalról másolni és azt saját honlapra feltenni!

 
Idézetek

"Tuti, hogy ez Lunáék háza, ki más lenne képes egy ilyenben lakni? Olyan, mint egy óriássiló!
Hermione homlokráncolva nézett a toronyra.
- Egyáltalán nem hasonlít egy lóra - mondta.

 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!